Închide

U Cluj, în Liga a IV-a. Echipa intră sub comanda lui Sabău și va ataca promovarea din prima

Sport by Catalin Suciu - iul. 21, 2016 1 2769

Societatea sub tutela căreia funcționa echipa de fotbal U Cluj va intra în scurt timp în faliment, astfel că, Primăria va demara oficial proiectul care vizează revitalizarea clubului.

Administratorul judiciar al Universității, Marieta Anastasescu, a anunțat Primăria Cluj, potrivit Transilvania Reporter, că „referitor la corespondenţa anterior purtată, privind situaţia clubului, vă aducem la cunoştinţă următoarele: întrucât nu s-a concretizat niciunul din demersurile efectuate pentru asigurarea unor surse sigure de finanţare a activităţii clubului, de natură de a acoperi atât plata creanţelor curent, cât şi a ratelor conform planului de reorganizare aprobat şi confirmat, administratorul judiciar nu a avizat până la acest moment înscrierea echipei în competiţiile oficiale organizate de FRF în sezonul 2016-2017″.

Acest lucru permite practic Primăriei din Cluj să înceapă reconstrucția Universității de la zero, sub o altă formă juridică în asociere cu Unviersitățile clujene. ” Există un proiect nou, sănătos, echilibrat, proiect demarat deja. Ne vom înscrie în Liga a IV-a, nu contează, ne vom încrie unde ni se va permite, dar e foarte important ca această echipă, acest brand U, să existe, să aibă continuitate. E ceva nou, e un nou început. E foarte mult de muncă, dar se va face o treabă minunată”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru actualdecluj.ro. (DETALII)

Fost jucător și antrenor al „Șepcilor roșii”, Sabău fi managerul general al clubului și va controla întreaga activitate pe parte sportivă.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.