Închide

„U” Cluj, fără căpitan. Chipciu pleacă la FCSB!

SportTop News by Catalin Suciu - mai 21, 2024 1 2880

Căpitanul Universității Cluj se transferă la FCSB în această vară. Alexandru Chipciu nu mai vrea să continue la Cluj și și -a făcut deja bagajele.

Venit din Gruia, unde se afla într-un con de umbră, Chipciu și -a relansat cariera la Universitatea Cluj, așa cum au făcut-o și alții, cum e Ianis Stoica.

Chipciu a ajuns, între timp,și căpitan la Universitatea. Deși mai are un an de contract, căpitanul Universității vrea la FCSB. Becali a anunțat în stilul propriu transferul, public, iar Chipciu ar fi fost deranjat de declarațiile patronului.

Adulat de stadion, pe Cluj Arena, Chipciu a participat și la un podcast împreună cu Mihai Stoica, președinte FCSB-ului, unde a spus,exact,ce își dorește:

„La mine, sincer, nu cred că s-a ajuns la o saturație, dar cred că trebuie ceva nou. M-am simțit bine la echipa asta (U Cluj -n.r.) , mi-a dat energie, dar acum, mai ales că o să fie un buget bun pentru Liga 1,cred că au posibilitatea de a aduce un suflu nou (…). La „U” Cluj, când pierdem (…)  dar și în acum ăștia doi ani, sincer, echipa asta fără mine și fără Nistor cum ați fi văzut-o?”, a spus Chipciu într-un podcast la Orange Sport moderat de Dan Udrea.

Universitatea Cluj e angrenată în continuare în lupta pentru calificarea în Conference League. Va juca un meci decisiv cu Universitatea Craiova, în deplasare, duminică, de la ora 20:00.

Un comentariu

  1. Multumim pentru acesti 2 ani, bafta pe mai departe. Pentru noi nu este o pierdere ci o sansa sa aducem un jucator mai util mai de perspectiva. HAI U

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.