Închide

„U” Cluj: „Așteptăm măcar 15.000 de fani la meciul cu Hermannstadt!”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 04, 2019 0 744

Universitatea Cluj va juca o dublă manșă cu Hermannstadt pentru promovarea în Liga 1. Primul meci e duminică, pe Cluj Arena, de la ora 18:00, iar returul e pe 12 iunie, la Sibiu.

„E foarte greu, dar avem șanse, cum să nu avem?! E important să obținem un rezultat bun în primul meci. Suntem concentrați, jucătorii știu foarte bine să se mobilizeze în astfel de momente. E o finală și trebuie tratată ca atare. Avem fotbaliști cu mare experiență care știu să trateze cu multă responsabilitate asemenea partide”, spune managerul lui „U”, Ioan Ovidiu Sabău.

„Ne așteptăm la 15.000 de fani, cel puțin, eu așa cred că se va juca meciul. Avem mare nevoie de ei, echipa are mare nevoie de suporteri mai ales la acest joc”, a mai spus Sabău.

Inițial, partida fusese programată sâmbătă, 8 iunie, dar la acea dată pe Cluj Arena se desfășoară Campionatele Internaționale de Atletism ale României. După lungi negocieri cu federația și cu Sibiul s-a ajuns la un numitor comun, iar partida a fost mutată duminică, de la ora 18:00.

Prețurile la bilete sunt foarte accesibile, pornesc de la 10 lei și ajung la 40 de lei, la VIP. (DETALII)

„Ne-au propus să jucăm la Clujana, pe 8, dar acolo n-am vrut eu. Am acceptat amânarea fiindcă avem o zi în plus de recuperare”, a spus Iuliu Mureșan, președintele lui Hermannstadt.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.