Închide

”U” Cluj are probleme mari de lot înaintea meciului cu FC Brașov. Patru suspendați și doi accidentați în formația lui Teja

Sport by Catalin Suciu - mai 16, 2014 0 269

foto: universitateacluj.ro

foto: universitateacluj.ro

Dacă va învinge Brașovul, Universitatea își va asigura și matematic rămânerea în Liga 1. Pentru „stegari” meciul are o importanță capitală, orice pas greșit ducându-i mai aproape de liga a doua. „Este un meci decisiv pentru soarta noastră. Este vorba de a fi sau a nu fi în Liga 1. Dacă vom câștiga, 95% vom rămâne. Altfel, e greu. Trebuie să câștigăm și am încredere că putem face asta”, a precizat tehnicianul gazdelor, Cornel Țălnar.

Dacă FC Brașov va juca sub presiune din cauza situației din clasament, Mihai Teja are probleme mari de lot. Târnăcop, Takacs, Calcan și Abrudan sunt suspendați, în timp ce Max Nicu și Flaurent Sauvadet sunt accidentați și nu pot juca. Gercaliu este și el incert tot din cauza unei accidentări, însă acesta ar putea fi forțat și trimis în teren din primul minut.

În aceste condiții, Universitatea Cluj ar putea începe meciul cu: Veselovksi- Ciupe, Neag, Ninu, Gercaliu – Bucșa, Lungu – Boutadjine, Cristocea, Borza- Lemnaru

Meciul dintre FC Brașov și Universitatea Cluj se joacă în această seară, de la ora 19:30 și va fi transmis în direct pe Digisport2.

După 32 de etape ”U” e pe locul 9, cu 39 de puncte, iar FC Brașov e pe 15 , având 36 de puncte.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.