Închide

U-BT, victorie mare cu Steaua la Cluj

Sport by Catalin Suciu - mart. 21, 2018 0 114

Echipa clujeană a învins-o categoric pe Steaua într-un  meci restant din Liga Națională, impunându-se cu 84-68, după un joc controlat în totalitate.

De altfel, studenții s-au impus în fiecare sfert 23-21, 19-14, 23-19, 19-14.

Nandor Kuti a înscris cele mai multe puncte, 16, urmat de Kromah, cu 15 puncte.

”Am făcut un joc bun, ne-am făcut temele cât de mult am putut, căci am avut doar un antrenament pentru a pregăti acest meci. Eram puțin frustrați cu toții pentru evoluțiile mai puțin bune din meciurile din dubla cu Groningen, care ne-au bătut de două ori, plus meciul cu Galațiul, pe care l-am câștigat cum l-am câștigat. Doream să avem intensitate bună, să fim concentrați, jucam cu una dintre contracandidatele la titlu și trebuia să demonstrăm că avem valoare și că ne putem impune. Cred că am controlat meciul de la un capăt la celălalt și până la urmă am reușit să câștigăm. Totul e de focusul și mentalitatea cu care intrăm într-un joc, când ai foarte multe meciuri, apare o relaxare mentală când joci cu adversari teoretic mai slabi. Din păcate nu am reușit să îi montez pentru meciul cu Galați, să fie sută la sută și asta s-a văzut. Nu am fost constanți în absolut nimic din ce am făcut în teren și s-a văzut, însă, chiar dacă nu vă vine să credeți, mă bucur că a existat acel meci și că l-am câștigat cum l-am câștigat, pentru că acest gen de meciuri, în care revii de la minus 20 de puncte, unesc echipele, arată caracter, arată faptul că trebuie muncă pentru a obține rezultate bune. În meciul cu Steaua chiar nu am avut probleme mari de motivare a jucătorilor, ei au înțeles importanța meciului, au înțeles cu cine jucăm și au avut intensitatea potrivită încă din prima secundă a meciului”, a explicat antrenorul Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.