Închide

U BT, victorie mare cu Sibiul într-o sală arhiplină

Sport by Catalin Suciu - apr. 12, 2018 0 135

U-Banca Transilvania și-a adjudecat episodul trei al Derby-ului de Transilvania, în fața unei Săli ”Horia Demian” plină ochi, biletele epuizându-se, a anunțat site-ul oficial al clujenilor.

U-Banca Transilvania – BC CSU Sibiu 81-71 (22-16, 21-16, 20-19, 18-20)

”A fost un meci pe care, cred eu, l-am controlat de la un capăt la celălalt. Sunt fericit pentru intensitatea pe care am avut-o, pentru cum au evoluat băieții și cum s-au luptat. Am reușit să le oprim jucătorii cheie, nu au avut aruncările pe care le au de obicei și, cred eu, nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Meci intens din toate punctele de vedere, au fost momente tensionate, însă am trecut foarte bine peste ele. Știam că dacă vom câștiga astăzi, mai avem șanse la locul 1, pe care altfel nu prea le mai aveam. Le-am spus băieților în vestiar că pentru noi, de acum înainte, toate meciurile sunt de Play-off, trebuie să le câștigăm pe toate dacă vrem să terminăm pe primul loc. A fost o atmosferă frumoasă, demnă de un adevărat derby, le mulțumesc fanilor pentru că au venit să ne susțină și sper că nu i-am dezamăgit”, a explicat antrenorul Mihai Silvășan.

Giordan Watson a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 25 de puncte.

foto: u-bt.ro

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu