Închide

Marius Bilașco: „CFR e cea mai mare echipă a Clujului și-a Ardealului!”Ce spune unul dintre șefii echipei secunde despre victoria cu U Cluj din liga a III-a

Sport by Actual de Cluj - apr. 12, 2018 3 1457

Unul dintre apropiații lui Dan Petrescu, Marius Bilașco, spune că obiectivul echipei a doua nu este acela de a câștiga cu U Cluj, ci de a crește tineri jucători.

Recent, CFR II s-a impus în fața Universității în liga a III-a, după două goluri marcate de Gabriel Dodoi, adus de la Pandurii. Bilașco e unul dintre oficialii echipei a doua de la CFR, mulți la număr, de altfel. E suficient să-i enumerăm pe Gică Barbu, antrenor principal – fost la U Cluj, pe Orlando Borz- alt autointitulat fost susținător al Univerității Cluj, pe Cristi Bobar, cu școala Dinamo în spate și de ce nu, pe Mihai Georgescu, cel care coordonează activitatea centrului de copii și juniori de la CFR – și el, la rândul său, cu trecut alb și negru. Fostul arbitru Miklos Nagy este, de asemenea, implicat la CFR II.

Marius Bilașco spune că echipa secundă va produce mai mulți jucători pentru viitorul CFR-ului, acesta fiind, de fapt, scopul. Un liant între  juniorii A și B coordonați de Georgescu și echipa mare condusă de Dan Petrescu. „Nu ne-am propus să batem Universitatea, nu acesta era obiectivul, ci să creștem tineri jucători. Sunt etape de urmat și de întinerire. Sezonul următor, CFR II va fi o echipă și mai tânără. Dan Petrescu urmărește toate meciurle echipei a doua, cel cu U l-a ratat pentru că era programat antrenament atunci la echipa mare. El este foarte atent cu tinerii. Drept urmare, câțiva se și antrenează cu echipa mare.  Am făcut selecții, în luna mai vom mai avea selecții și îmi doresc foarte mult să vină cât mai mulți copii din Cluj și din Ardeal, pentru că CFR este cea mai mare echipă a Clujului și a Ardealului. Avem tineri de peste tot, dar îmi doresc să atragem cât mai mulții copii din zonă”, a mai spus Bilașco.

CFR II este pe locul 8 în Liga a III-a.

 

 

  • 3 comentarii

      • Nu cine este Bilasco! Un jucator excelent din familia CFR.CINE varza sunt „echipa” Barbu si Bobar ? La nivelul CFR ? Gropari de juniori,selectii pe interese si prietenii,antrenamente de juniori „C”. De ce nu-i intrebati pe jucatori? Pacat! Multi jucatori tineri au fost redirectionati spre alte echipe datorita „profesinalismului” lor. Pacat ca in vara trecuta nu a venit Falub !

    1. Nu cine este Bilasco! Un jucator excelent din familia CFR.Cine varza sunt „echipa politica”Barbu si Bobar? La nivelul CFR? Gropari de juniori, selectii pe interes si prietenii, antrenamente de juniori”C”. De ce nu-i intrebati pe jucatori ? S-au pierdut tineri de valoare care au fost redirectionati spre alte echipe din cauza acestora. Acesta este adevarul . Pacat!

    Scrie un comentariu

    Articole similare