Închide

U-BT, victorie fără emoții în Liga Națională de Baschet

Sport by Actual de Cluj - ian. 05, 2022 0 52

U-Banca Transilvania nu a avut emoții în deplasarea pe care a efectuat-o marți la Focșani. Gruparea condusă de Mihai Silvășan a mărșăluit în duelul din etapa a-XIII-a și s-a impus cu scorul de 98-72.

CSM Focșani a încercat să ne surprindă în debutul partidei, iar Georgel Burlacu, unul dintre tinerii baschetbaliști care s-au remarcat în actuala stagiune, a dus scorul la 8-2, notează site-ul oficial al clujenilor .

Karel Guzman a răspuns imediat cu o triplă, în timp ce Dustin Hogue ne-a ajutat să preluăm conducerea, 8-9. Trupa din județul Vrancea a vrut să se țină aproape grație coșurilor înscrise de Reljić, dar Elijah Stewart și Dustin Hogue ne-au pus într-o situație favorabilă la finalul actului întâi.

În sfertul secund au ieșit la rampă Andrija Stipanović și Nandor Kuti, așa că U-Banca Transilvania a mers rapid la peste 20 de puncte diferență. CSM Focșani nu a mai putut emite pretenții, iar jucătorii noștri și-au dorit să evolueze cu motoarele turate. Adesea, Elijah Stewart a făcut spectacol în tranziție ofensivă și a depășit borna de 30 de puncte marcate. La rândul său, Dustin Hogue a fost imperial în spațiul de trei secunde, pe când Giordan Watson a oferit o prestație consistentă. Astfel, alb-negrii își continuă șirul de succese din Liga Națională și se pregătesc de un nou duel.

Mai exact, campioana va da piept sâmbătă, 8 ianuarie, cu CSM Petrolul Ploiești. Încleștarea se va desfășura la BTarena, cu începere de la ora 18:30.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu