Închide

Schimbări în lotul CFR-ului. Pleacă cel mai bine plătit fotbalist. Transferurile bifate de clujeni până acum

Sport by Actual de Cluj - ian. 06, 2022 0 233

CFR Cluj susține un stagiu de pregătire în Spania, la Oliva Nova, unde va evolua și în trei meciuri de verificare. Lotul campioanei a suferit anumite modificări față de prima parte a campionatului.

Cu probleme de indisciplină și accidentat în dese rânduri, Denis Alibec nu va mai juca pentru campioană. El era împrumutat de la Kayserispor, din Turcia, dar randamentul la CFR a fost mult sub așteptări.  Alibec câștigă la CFR 370.000 de euro în cele 11 luni pentru care a fost împrumutat de Kayserispor. Nicio formație din România nu ar putea prelua împrumutul și nu și-ar asuma achitarea unui asemenea salariu, cel mai mare din tot campionatul.  Salariul lunar al lui Denis e de 20.000 de euro, dar el mai beneficiază pe perioada împrumutului de niște bonusuri necondiționate de performanțe.

În plus, CFR i-a transferat recent pe Sergiu Buș și Marko Dugandzic. A revenit de la Dinamo și mijlocașul Itu, care fusese împrumutat.

La capitolul plecări mai apar Emmanuel Culio, Tahiri, Mihai Butean, Denis Rusu și Jonathan Rodrigues, care își caută echipe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu