Închide

„U”-BT primește vizita Timișoarei în Liga Națională de Baschet

Sport by Catalin Suciu - mart. 30, 2018 0 118

U-Banca Transilvania primește din nou vizita timișorenilor de la BC SCM Timișoara, într-un joc din etapa a doua a Top 6, ambele echipe venind după înfrângeri în prima rundă.

„Venim după un eșec, iar o înfrângere nu este un lucru plăcut niciodată, mai ales că am controlat o bună parte din meci. A fost total opusul meciului cu Timișoara de acasă, în care am fost conduși timp de 35 de minute din meci, după care am revenit și am câștigat, același lucru l-a făcut Steaua de partea opusă. Am avut discuții și unele lucruri nu trebuie să se mai întâmple, chiar dacă avem o zi proastă sau nu ne intră mingea în coș, trebuie să arătăm intensitatea necesară și să ne luptăm pentru victorie cu tot ce putem. Timișoara este o echipă bună, cu jucători de valoare, mulți dintre ei evoluează de mult timp împreună, sunt o echipă bună. Lapornik a început antrenamentele din această săptămână, se simte bine, nu are nicio problema, probabil va evolua în meciul de sâmbătă. Probabil că această fază a campionatului va fi mai atractivă decât sezonul trecut, lupta pentru primele locuri e acerbă, nu mai este o echipă certă care să termine pe primul loc, toată lumea se va lupta, toată lumea are șanse, vom vedea la final cine va fi mai puternic”, a anunțat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, potrivit site-ului oficial al clubului clujean.

Meciul U-Banca Transilvania – BC SCM Timișoara va avea loc sâmbătă, 31 martie 2018, cu începere de la ora 19

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.