Închide

CFR, derby la vârful clasamentului. Formația lui Petrescu joacă cu CSU Craiova, în deplasare, dar „bursucul” nu uită de conflictul cu MM Stoica: „Nu înțeleg cum mai poate fi în funcție”

Sport by Catalin Suciu - mart. 30, 2018 0 110

Echipa clujeană are meci dificl la Craiova, unde a și pierdut în acest sezon, dar antrenorul feroviarilor nu uită de disputa cu FCSB, principala contracandidată la titlu.

Petrescu s-a luat de MM Stoica, după ce oficialul formației lui Becali a lansat mai multe atacuri pe facebook la adresa CFR-ului în ultimele luni, ultimul vizându-l pe Dan Petrescu

,,Nu este normal ce se întâmplă la noi, în niciun alt campionat un conducător de club nu comentează pe Facebook despre antrenorul altei echipei.  Trist este că nu se ia nicio măsură. Orice conducător din lume, care se ia de de antrenorul advers nu mai are ce căuta în fotbal, e suspendat imediat. Eu nu înțeleg cum el mai poate fi în funcție, trebuie suspendat pe loc. E ilegal să te iei de antrenorul altei echipe. Nu știu ce așteaptă cei de la Comisii şi nu îl suspendă. Tot timpul el vorbește de numele meu. Trebuie supendați oamenii care vorbesc despre altcineva. Ei trebuie să vorbească de echipa lor”, a declarat Dan Petrescu.

CSU Craiova și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 20:45. CFR e prima în play-off, cu 34 de puncte, iar Craiova e pe locul 3, cu 30 de puncte.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu