Închide

U-BT, meci decisiv cu Steaua, la Cluj, în semifinalele campionatului. Informații despre bilete

Sport by Catalin Suciu - mai 29, 2018 0 192

După două victorii la Cluj, U-BT a pierdut la București tot de atâtea ori cu Steaua, astfel că, partida a cincea, se va disputa la Cluj, în Sala Polivalentă și va decide una dintre finalistele campionatului.

U-BT.ro anunță că sunt disponibile bilete pentru meciul 5 din semifinalele Ligii Naționale dintre U-Banca Transilvania și Steaua CSM Eximbank București.

Meciul decisiv pentru calificarea in finala campionatului național dintre U-Banca Transilvania și Steaua CSM Eximbank București va avea loc miercuri, 30 mai de la ora 19.30 la Sala Polivalentă BILETE AICI

Tichetele vor putea fi procurate și de la casieria Sălii Polivalente după următorul program:

Marți, 29 mai de la ora 12.00 – 18.00 casa de bilete a Sălii Polivalente
Miercuri, 30 mai de la ora 12.00 – 20.30 la casa de bileta a Sălii Polivalente
Preț bilete: 20 de lei
Bilet cu reducere: 10 lei (pentru elevi și studenți doar pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Copiii până în 7 ani au acces gratuit, dar nu au loc asigurat în sală. Copiii din clasa pregătitoare au de asemenea acces gratuit. Numărul de bilete cu reducere este limitat!)

IMPORTANT:

1. Biletele cu reducere sunt disponibile doar la casa de bilete si doar daca prezentați carnetul de elev, respectiv cardul Omnipass.
2. Cu o jumătate de oră înainte de începutul meciului spectatorii nu mai au posibilitatea de a își alege locurile în sală. Tichetele vor fi pretipărite cu locul pentru a limita timpul de așteptare la casa de bilete.
3. Va rugam sa printați biletele după achizionarea lor online.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.