Închide

Petrescu pleacă de la CFR! Principalul favorit să-l înlocuiască în Gruia a fost dat afară de la fosta echipă din cauza jocului urât

Sport by Catalin Suciu - mai 28, 2018 0 715

Dan Petrescu va pleca în această vară de la CFR, deși a câștigat campionatul în Liga 1. Șefii i-au pregătit deja înlocuitorul, pe Edward Iordănescu, liber de când a fost dat afară de Astra, scrie gsp.ro.

Câștigarea titlului nu l-a convins pe Dan Petrescu să rămână la CFR, antrenorul continuă negocierile cu o formație din China, de unde are o ofertă cu 1,8 milioane de euro pe sezon, de peste patru ori mai mult decât salariul pe care îl primește la Cluj. Conducerea ardelenilor e la curent cu tratativele „Bursucului” cu asiaticii și se așteaptă ca antrenorul să anunțe în curând că a decis să plece.

Potrivit sursei citate, favorit să preia postul este Edward Iordănescu.  Antrenorul e liber de contract după ce a fost demis de la Astra tocmai pentru că patronul Niculae îi reproșa abordarea defensivă, jocul urât.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu