Închide

U BT își joacă viitorul în această seară. Se anunță o atmosferă incendiară în Sala Sporturilor „Horia Demian”

SportTop News by Catalin Suciu - mai 13, 2017 0 283

Echipa de baschet, favorita la titlu în acest an, va juca un meci decisiv cu CSM Oradea, hotărâtor în privința celei de-a doua finaliste, după Steaua.

U BT a avut 2-0 la general, cu Oradea, dar a pierdut ambele meciuri din deplasare, iar în această seară va disputa „decisivul” în Sala Sporturilor „Horia Demian”.  Firesc, meciul se va juca cu casa închisă! E sold out la bilete, după cum anunță și oificialii clujenilor.

„Întrucât cererea de bilete pentru meciul 5 cu CSM CSU Oradea de sâmbătă este mult mai mare decât capacitatea Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, în fața sălii va fi instalat din nou un ecran de mari dimensiuni, astfel încât să putem fi împreună, chiar dacă separați de un zid! Atmosfera va fi incendiară în tribune și, sperăm noi, la fel și în fața sălii, acolo unde pregătim o mulțime de surprize pentru fani!”, se precizează pe site-ul oficial al Universității.

„Am analizat în amănunt meciurile și cred că știm cu ce am greșit și ce trebuie să îmbunătățim, dar vom vedea la ora meciului dacă suntem în stare să facem lucrul acesta. Ne dorim foarte mult să câștigăm, ne dorim să avem o altă intensitate și o altă mentalitate încă de la începutul meciului, ne dorim să nu mai începem cu minus 10-15 puncte după primul sfert. Va fi greu fără Rasic, este un jucător foarte bun, este un jucător care nu doar prin evoluțiile strict din teren ne ajută, dar și caracterul lui ne ajută și faptul că este unul dintre liderii echipei, însă eu sper ca ceilalți băieți să se motiveze, toți au valoare și toți pot să joace la un nivel de baschet ridicat”, a anunțat antrenorul Mihai Silvășan.

E eliminare în fața lui CSM Oradea ar însemna un veritabil fiasco,  U BT fiind văzută de specialiști drept principală favorită la titlu, având în vedere transferurile făcute și bugetul de care dispune comparativ cu celelalte contracandidate.

Meciul dintre U UB Cluj și CSM Oradea e programat în această seară de la ora 18:00. În ultimul act s-a calificat deja Steaua.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare