Închide

CFR își pierde unul dintre cei mai constanți jucători. În urmă cu 3 luni o ironiza pe FCSB, acum s-a dus la Palat la Becali și a semnat

SportTop News by Catalin Suciu - mai 13, 2017 0 698

Ionuț Larie va evolua din sezonul următor la echipa din București, el fiind la final de contract cu CFR Cluj. Fundașul avea mai multe propuneri,însă a decis să evolueze la echipa pe care o ironiza recent.

Aflat pe lista lui FCSB încă de anul trecut, Larie a amânat să dea un răspuns. „Mai am câteva luni de contract, voi vedea ce voi face, sunt mai multe propuneri, eu mi-aș dori să rămân la CFR. „La Steaua nu voi merge cu siguranță. Ori la CFR, ori în străinătate. Steaua nu-și permite să mă ia. Nu sunt scump, dar am eu fixurile mele”, spunea jucătorul.

Exact cu o zi înainte de ultima etapă a sezonului, același Larie s-a dus acasă la Gigi Becali și a semnat cu FCSB, urmând să se alăture lotului după pauza competițională.

„Avea băiatul și alte oferte de la alte echipe. Nu e nimic imoral că am semnat cu el înainte ca el să joace cu o contracandidată la titlu. Larie avea oferte de la alte două echipe din România, echipe care sunt contracandidatele noastre la ora aceasta. Mie îmi place de el, eu nu i-am făcut ofertă doar ca să joace bine mâine contra Viitorului”.

Larie e anunțat titular diseară la CFR împotriva Viitorului, meci care va decide campioana Ligii 1 în acest an.

CFR joacă la Viitorul, iar FCSB primește vizita Universității Craiova. Dinamo speră și ea încă la titlu și are nevoie de victorie cu Astra, iar celelalte două contracandidate să se împiedice. Toate cele trei partide sunt programate la ora 20:00.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.