Închide

U BT învinge Phoenix Galați în fața unei săli pline

Sport by Actual de Cluj - feb. 06, 2016 0 355

U BT a învins Phoenix Galați în această seară, 87-73 în Sala Sporturilor „Horia Demian”, într-un meci contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale în fața unor tribune arhipline.

Biletele pentru meciul de azi s-au epuizat cu câteva minute înainte de debutul partidei, astfel că baschetbaliștii au evoluat în fața unei săli pline. Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Adamovic cu 16 puncte, 6 recuperări, 9 pase decisive și două interceptări și Zigeranovic cu 13 puncte, 5 recuperări și un capac, în vreme ce din partea oaspeților s-au remarcat Bojovic cu 18 puncte și Rhode cu 17 puncte.

„”Am întâlnit o echipă ambițioasă, asta e clar!”, a relatat după meci Marcel Țenter, pentru site-ul oficial. „Noi am intrat destul de relaxați în joc, însă în cele din urmă am turat motoarele în sfertul al patrulea, când am simțit că am putea avea probleme cu câștigarea acestui joc. Era obligatoriu să învingem și ne-am îndeplinit acest obiectiv. Deocamdată sunt bucuros, așa sunt la sfârșitul fiecărui joc în care toți jucătorii îmi sunt sănătoși, căci în perioade din astea cu multe meciuri sunt pericole de accidentări. Mă bucur că Jorovic a revenit în teren și a demonstrat încă o dată că ne poate ajuta. Nu am făcut un meci extraordinar, ne-am propus să învingem și am făcut acest lucru. Urmează două meciuri grele pentru clasificare, avem biletele pentru 1-6, însă vrem să ne clasăm cât mai bine pentru următoarea perioadă. Cine câștigă acum cât mai multe meciuri, va fi avantajat în perioada următoare.””

Nici un comentariu

Scrie un comentariu