Închide

U BT învinge Steaua București, își asigură locul în finala Cupei României

Sport by Actual de Cluj - feb. 16, 2017 0 248

Victorie de proporții pentru baschetbaliștii clujeni de la U BT, care și-au asigurat azi locul în finala Cupei României, după ce au învins Steaua București, 88-75.

A fost un meci controlat total de clujeni, în special după primul sfert: 20-21, 26-10, 19-17, 23-27.
„”Este important că am reușit să câștigăm cu Steaua într-un meci eliminatoriu, un meci care pe care. Am jucat concentrați încă de la începutul jocului, am avut o concentrare foarte bună, băieții care au venit de pe bancă și-au făcut foarte bine treaba. Unde sunt puțin nemulțumit este că la pauză ne-am relaxat puțin, am luat niște decizii greșite și am permis adversarului să vină la zece puncte. Avem, însă, jucători experimentați în lot, care știu să își țină cumpătul și nu au fost probleme pe final”, a spus după meci antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvășan.
„Meciul a fost controlat în cea mai mare parte a timpului de băieții lui Mihai Silvășan, care au reușit desprinderea încă de la începutul perioadei secunde. A fost, de fapt, sfertul care a decis în mare măsură soarta jocului, defensiva ucigătoare pusă în scenă de echipa noastră punând în mare dificultate echipa bucureșteană”, relatează pe scurt oficialii clubului clujean.

Finala Cupei României e programată la Sibiu, mâine seară la ora 19, între U BT și câștigătoarea dintre BC Mureș și CSM CSU Oradea, meci ce a început în urmă cu o jumătate de oră.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu