Închide

U BT Cluj, eliminată din Cupa României

Sport by Catalin Suciu - apr. 18, 2019 0 71

Echipa clujeană a fost învinsă de CSM Oreadea, cu 7–66, într-un meci pe care oaspeții l-au controlat în permanență: 12-15, 22-13, 12-13, 24-25.

Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator, cu 25 de puncte. Cei mai buni oameni de la Oradea au fost Krish Richard (14 puncte), Michael Carter (10) şi Nikola Markovic (13).

CSM Oradea va juca finala Cupei României împotriva celor de la CSU Sibiu, într-un meci programat pe 18 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj. Trupa sibiană a învins Dinamo, 82-78, în prima semifinală a zilei.

„În primul rând, vreau să felicit echipa din Oradea. Au controlat jocul, după un început bun al nostru. Am făcut unele schimbări și s-a văzut asta. Ne-am relaxat, nu am mai avut intensitatea de care aveam nevoie. Ei au intrat tare în apărare și ne-au făcut viața grea la fiecare acțiune avută în atac. Mentalitatea lor a fost mai puternică. Ei ne-au atacat pe noi, deși noi trebuia să facem asta. Îmi pare foarte rău pentru această înfrângere. Nu am reușit să le oferim fanilor o Cupă a României pe teren propriu. Vom analiza jocul și vom merge mai departe”, a spus antrenorul Mihai Silvășan după meci.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu