Închide

„U”-BT Cluj a transferat un american

Sport by Catalin Suciu - feb. 28, 2019 0 189

Universitatea Banca Transilvania a ajuns la un acord cu americanul Nana Foulland. În vârstă de 23 de ani, Foulland are 207 cm înălțime, 107 kilograme și evoluează pe postul de centru, informează site-ul echipei de baschet.

Foulland este absolvent al Liceului Catolic Berks din Reading, Pennsylvania. În colegiu a jucat baschet pentru Universitatea Bucknell, unde s-a remarcat încă din primul an. În 2017 a luat două titluri personale: Player of the Year (jucătorul anului) și Defensive Player of the Year (cel mai bun apărător) în Patriot League. A fost de două ori ales în prima echipă All-Patriot League în 2017 și 2018. În acest sezon Foulland a mai evoluat pentru israelienii de la Ironi Nahariya.

“Am decis să ne completăm lotul cu Nana Foulland, un jucător foarte util la recuperare și în apărare și cu foarte mare potențial în atac. E un jucător tânăr care joacă cu forte multă energie și muncește foarte mult la fiecare fază. Odată cu transferul lui, am definitivat lotul pentru ultima parte a sezonului. Îi urez succes și îmi doresc să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”, a precizat antrenorul Mihai Silvășan.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare