Închide

Dan Alexa, favorit să preia banca CFR-ului. Negocieri de ultima oră la formația clujeană

SportTop News by Catalin Suciu - feb. 28, 2019 0 1232

Dan Petrescu nu mai vine în Gruia, cel puțin nu acum. Antrenorul trebuie să achite o clauză de reziliere în China pentru a putea reveni la CFR, dar nu are de gând s-o facă, iar CFR nici atât.

În condițiile date, șansele cele mai mari pentru a prelua banca clujenilor le are Dan Alexa, antrenorul de la Dunărea Călărași. Alexa a fost sunat de Neluțu Varga deja și e gata să preia CFR-ul de îndată ce își rezolvă situația contractuală de la Călărași. Tehnicianul e o copie fidelă a fostului antrenor de la CFR, Dan Petrescu.

La fel ca „Bursucul”, Alexa pune accent pe organizare defensivă, pe faze fixe și contraatacuri. „Puterea unei echipe pleacă din apărare”, e unul dintre crezurile fostului mijlocaș.

foto:gsp.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare