Închide

U-BT Cluj a câștigat Supercupa României!

Sport by Actual de Cluj - sept. 23, 2021 0 332

U-Banca Transilvania s-a impus în SuperCupa României la baschet masculin, 89-82 cu CSO Voluntari. E al treilea trofeu de acest fel după cele câștiugate în 2016 și 2018.

Elijah Stewart a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 22 de puncte și 6 recuperări. Andrija Stipanovic și Patrick Richard l-au urmat cu câte 17 puncte fiecare.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm. În primul rând, mă bucur pentru băieți foarte mult. Venim după un turneu complicat din punct de vedere emoțional. Îmi era frică de acest meci. Am jucat cu o echipă puternică, ambițioasă. Mă gândeam la motivația băieților mei. Nu e ușor să întorci de la Atena calificat și să dai în continuare totul pe teren. Din fericire, am reușit să facem acest lucru. Îi felicit pe băieți. Am întâmpinat și anumite probleme cu accidentările. Dustin Hogue nu a evoluat deloc astăzi, are o mică problemă la genunchi. El nu s-a antrenat de când ne-am întors de la Atena. Băieții au suplinit foarte bine absența lui. Țin să îi felicit în special pe tinerii Luca Colceag și Ștefan Grasu, ei au avut o evoluție entuziasmantă din punctul meu de vedere. Ne-am putut baza pe ei. Mergem mai departe, este doar începutul sezonului. Trebuie să rămânem concentrați, să muncim în continuare și să evităm alte accidentări, pentru că asta ne poate trage în jos. Țin să le mulțumesc și fanilor care au venit de la Cluj-Napoca. Nu au fost într-un număr extrem de mare, însă le-am simțit prezența. Este extrem de important pentru noi să știm că jucăm pentru fani și că sunt alături de noi. Îi așteptăm la sală la Cluj-Napoca! „

Foto: u-bt.ro/ www.actionfoto.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare