Închide

U BT Cluj, a 17-a victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet

Sport by Actual de Cluj - mart. 28, 2021 0 346

ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a obţinut, sâmbătă, a 17-a sa victorie consecutivă în acest sezon al Ligii Naţionale de baschet masculin, 88-60 cu CS Municipal Galaţi, pe teren propriu.

Justin Stefan Edwards a fost MVP-ul echipei ardelene, cu 21 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive. Donatas Tarolis a contribuit cu 14 p, 6 rec, iar Patrick Neal Richard, cu 14 p, 7 rec, 3 pd. ”U” este singura echipă neînvinsă în acest sezon în Liga Naţională.

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania

„A fost un meci cu o echipă ambițioasă, ne-au pus probleme până la finalul partidei. Joacă agresiv, sunt buni la recuperări ofensive, însă cred că ne-am făcut bine treaba și nu s-a pus în niciun minut problema învingătoarei. Mă bucur că am reușit să îl introduc și pe Akos Szenkuti, care este un băiat de 15 ani. A ajuns la echipa mare deoarece o serie de jucători lipsesc din lot. Cu siguranță va bate la porțile primei echipe în viitor. Ne așteaptă acum confruntarea cu CSM Târgu Jiu. Am văzut că au învins-o pe Steaua. Trebuie să fim concentrați, să ne facem treaba și să câștigăm. Donatas Tarolis a suferit o accidentare la gleznă. Probabil nu va juca mâine și sperăm să nu fie nimic grav. Vom vedea după ce se vor face analize și teste. Atunci vom afla cât de serioasă este accidentarea. „

Clasament:
1. ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 34 puncte (17 jocuri)
2. BC CSU Sibiu 30 p (16 j)
3. CSO Voluntari 29 p (17 j)
4. FC Argeş Piteşti 28 p (17 j)
5. SCMU Craiova 24 p (14 j)
6. CSA Steaua Bucureşti 24 p (17 j)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare