Închide

U-BT a transferat un jucător din prima ligă franceză

Sport by Actual de Cluj - iul. 10, 2021 0 78

U-Banca Transilvania a mai transferat un nou conducător de joc. Este vorba despre Brandon Brown, un fundaș care sosește la Cluj-Napoca din prima ligă franceză. Acesta a jucat în ultimul sezon la Boulogne-Levallois, formație care a participat și în EuroCup.

Brandon este născut pe 14 august 1989 în Tacoma, statul american Washington. Jucătorul măsoară 1.86 metri și a absolvit colegiul Western Montana. Primul contract profesionist l-a semnat în Brazilia, jucând pentru Basquete Cearense și Rio Claro Basquete. Ulterior, în stagiunea 2015/2016, Brown a făcut pasul spre Europa și a semnat cu polonezii de la King Wilki Morskie Szczecin.

În Polonia, noul nostru jucător a mai activat și la Siarka Tarnobrzeg, Turow Zgorzelec sau Trefl Sopot. Totodată, Brandon a mai trecut pe la Omonia Nicosia (Cipru), Balkan Botevgrad (Bulgaria) sau Nizhny Novgorod (Rusia).

În maioul trupei din Rusia, Brown a bifat prezențe în Basketball Champions League, remarcându-se cu medii de peste 13 puncte pe meci în 18 apariții. În schimb, în ediția precedentă din Franța, americanul a contabilizat statistici de 8.1 puncte, 3.1 pase decisive și 1.1 recuperări. Brown a prins și meciuri în EuroCup, acolo unde a ieșit în evidență cu medii de 7.3 puncte, 2.8 pase decisive și 2.2 recuperări.

La capitolul transferuri, U-Banca Transilvania l-a mai adus până la ora actuală pe Giordan Watson. În plus, o serie de baschetbaliști și-au prelungit contractele cu campioana României

Foto- championsleague.basketball

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare