Închide

U BT, 2-0 cu Steaua în semifinalele Ligii Naționale de Baschet. Partida se mută la București

Sport by Catalin Suciu - mai 22, 2018 0 117

U-Banca Transilvania și Steaua CSM EximBank s-au întâlnit luni seara pentru cel de-al doilea meci al seriei semifinale. Scorul general înaintea acestei întâlniri era 1-0, echipa clujeană câștigând primul joc cu 89-79.

Universitatea a bifat victoria și în al doilea meci, 85-75, iar seria se mută la București pentru meciul 3, ce se va disputa vineri, 25 mai, cu începere de la ora 18, live pe Digisport. Dacă va fi cazul, meciul 4 se va juca tot în capitală duminică, de la ora 18.

”Ne așteptam să vină foarte motivați astăzi, la 1-1 altfel ar fi privit seria, însă nu este absolut nimic pierdut pentru ei sau câștigat pentru noi. S-au mai văzut situații în care să se revină de la 2-0. Chiar le spuneam băieților că următorul meci, primul de la Steaua, devine cel mai important pentru noi în acest moment. Mult a fost, puțin a mai rămas, însă trebuie să fim foarte concentrați, pentru că nu e momentul să ne relaxăm, să ne odihnim, trebuie să dăm fiecare ce avem mai bun în noi, să lăsăm fiecare picătură de energie pe care o mai avem pe teren. Astăzi s-a văzut că oaspeții au venit foarte agresivi în prima parte a meciului, s-au apărat foarte sus, au pus mare presiune pe conducătorii noștri de joc și am avut ceva probleme. După pauză am înțeles că trebuie să jucăm și noi ceva mai fizic, să jucăm un baschet fundamental mai de calitate, să ne demarcăm mai bine, să protejăm mingea mai bine și să evităm situații în care, practic, ne iau mingea din mână. Mă bucur că am fost mai tari pe final și că rezultatul a fost de partea noastră. Mulțumim suporterilor pentru sprijin și pentru atmosfera superbă pe care au făcut-o în această seară, sperăm că vom reuși să le mai facem astfel de bucurii și să le sărbătorim împreună!”, a spus antrenorul Mihai Silvășan pentru site-ul oficial al clubului, u-bt.ro.

U-Banca Transilvania – Steaua CSM EximBank București 85-75 (25-23, 15-19, 14-14, 31-19)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.