Închide

Tudor Giurgiu: “Jos pălăria pentru primarul din Gherla!” Ce are oraşul şi nu au multe reşedinţe de judeţ

ActualitateDin județ by Actual de Cluj - iun. 10, 2014 0 367

Directorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu, a declarat la Digi24 că îşi dă jos pălăria în faţa primarului Sabo Marius.

Într-o dezbatere moderată de Cosmin Prelipceanu, în care se discuta despre situaţia gravă a cinematografelor din România, Tudor Giurgiu a amintit de cinematograful din Gherla, care urmează cât de curând să fie deschis publicului.

tudor-giurgiu-cinema-Gherla-primar-Marius-Sabo

“La Gherla, un oraş de 20.000 de locuitori s-a putut. Cu finanţare din bugetul local, primarul din Gherla a dovedit că nu este imposibil ca cinematografele din România să fie reabilitate. Jos pălăria!“, a spus directorul TIFF, Tudor Giurgiu, citat de gherleanul.ro.

Regizorul Giurgiu a mai amintit faptul că oraşul Gherla va fi, din punct de vedere cinematografic, peste oraşe mult mai mari, precum Galaţi sau Tulcea.
Gherleanul.ro a anunţat în exclusivitate, acum un an, că în Gherla se va deschide un cinematograf la standarde europene.

Execuţia efectivă a lucrărilor va fi realizată de Edelweiss Holding SRL, care a câştigat licitaţia în valoare de aproape un milion de lei.

Noul cinematograf va beneficia de dotări şi aparatură de ultimă generaţie, precum şi de tehnologie 3D.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare