Închide

Tudor Giurgiu: “Jos pălăria pentru primarul din Gherla!” Ce are oraşul şi nu au multe reşedinţe de judeţ

ActualitateDin județ by Actual de Cluj - iun. 10, 2014 0 395

Directorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu, a declarat la Digi24 că îşi dă jos pălăria în faţa primarului Sabo Marius.

Într-o dezbatere moderată de Cosmin Prelipceanu, în care se discuta despre situaţia gravă a cinematografelor din România, Tudor Giurgiu a amintit de cinematograful din Gherla, care urmează cât de curând să fie deschis publicului.

tudor-giurgiu-cinema-Gherla-primar-Marius-Sabo

“La Gherla, un oraş de 20.000 de locuitori s-a putut. Cu finanţare din bugetul local, primarul din Gherla a dovedit că nu este imposibil ca cinematografele din România să fie reabilitate. Jos pălăria!“, a spus directorul TIFF, Tudor Giurgiu, citat de gherleanul.ro.

Regizorul Giurgiu a mai amintit faptul că oraşul Gherla va fi, din punct de vedere cinematografic, peste oraşe mult mai mari, precum Galaţi sau Tulcea.
Gherleanul.ro a anunţat în exclusivitate, acum un an, că în Gherla se va deschide un cinematograf la standarde europene.

Execuţia efectivă a lucrărilor va fi realizată de Edelweiss Holding SRL, care a câştigat licitaţia în valoare de aproape un milion de lei.

Noul cinematograf va beneficia de dotări şi aparatură de ultimă generaţie, precum şi de tehnologie 3D.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu