Închide

Tu de ce crezi că se blochează traficul rutier în Cluj-Napoca? Alege varianta de răspuns în SONDAJUL Actualdecluj.ro

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 22, 2024 3 961

Cât timp ați pierdut în trafic, în această dimineață? Cât timp pierdeți zilnic între drumurile dintre casă – serviciu – școală/ grădiniță?

Desfășurarea traficului rutier este un aspect din viața cotidiană care ne afectează existența mai tuturor. Foarte mulți dintre noi au păreri diferite față de cauzele care generează dificultățile de desfășurare a traficului și au chiar propuneri de îmbunătățire. Întrebarea generală este: Care credeți că sunt cauzele care generează dificultățile de deplasare în Cluj-Napoca? Vom aduna răspunsurile dumneavoastră, iar rezultatele sondajului le vom transmite și administrației locale.

Dacă și dumneavoastră considerați că traficul este una dintre cele mai spinoase probleme ale Clujului, vă invităm să vă exprimați punctul de vedere prin intermediul sondajului lansat de Actualdecluj.ro, AICI

720
Traficul din Cluj-Napoca

Traficul rutier ne afectează viața în Cluj-Napoca. Un sondaj cu zece opțiuni, lansat de Actualdecluj.ro, pe una dintre cele mai spinoase teme ale orașului:
Care credeți că sunt cauzele care generează dificultățile de deplasare în Cluj-Napoca?

Min votes count should be 1

You will be redirected

.

De asemenea, sondajul poate fi accesat din din pagina principală a site-ului actualdecluj.ro.

 

 

 

3 comentarii

  1. Circulația în Cluj-Napoca s-a înrăutățit in ultimi 5 ani de la an la an.Nimeni de la primărie nu se implica in parcarea pe trotuare in cartierele de case.Masinile sunt parcate pe trotuar încât ca pieton trebuie sa circuli pe drum.In aceste cartiere toate casele s-au construit obligatoriu cu garaj sau parcare in curte.Deorece nimeni de la primărie nu s-a implicați aproape toți cetățenii parchează pe strada.Garajele sau transformat în depozite.
    Din cauza poluări ar trebui interzise în oraș mașinile sub Euro 6.Sunt zile când simți că te
    sufoci , in zona centrala.
    Dar vin alegerile .,..

  2. E vorba si de cei multi care au venit la Cluj ca nici pe vremea cand era Caritas nu era atata populatie. Din cauza asta au explodat preturile si aglomeratia si f. multi din cei veniti nu au educatie si bun simt..

  3. Problema e mai complexa, nu este centura pentru fluidizare si zona centrala e ultra aglomerata, apoi nu sunt suficiente scoli in noile cartiere limitrofe sau variante de a ajunge copiii la scoala/gradinite, astfel ii avem in trafic catre zonele centrale. Alta e ca pe multe sectoare in afara zonei centrale nici transportul in comun nu ajuta, e prins in acelasi trafic. Sumar, orasul a crescut, nevoile au crescut, dar primaria nu merge in acelasi ritm si nu reuseste sau nu vrea sa rezolve traficul. Traficul si scolile sunt probleme ale tineretului si familiilor tinere oarecum si se pare ca interesul administratiei aici e prea redus!!!

Scrie un comentariu