Închide

Traseul gunoierei care ar fi transportat cadavrul unui bebeluş prin Cluj-Napoca

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 25, 2014 0 236

Poliţiştii clujeni nu au depistat încă autorul abominabilului gest de a arunca un copil nou-născut la gunoi, dar au refăcut traseul gunoierei şi acum îl fac public, în speranţa că vor primi informaţii din partea populaţiei, care să-i ajute să identifice autorul.

Pentru informarea opiniei publice şi obţinerea unor date utile anchetei, poliţiştii fac public traseul probabil cu străzile din Cluj-Napoca, de pe care s-ar fi colectat deşeurile menajere cu autospeciala al cărei şofer a găsit, ajuns la rampa de gunoi, că transportase cadavrul unui nou-născut.

Astfel, maşina de gunoi a colectat deşeuri de pe străzile Bucureşti-Cernavodă – Gorunului – Ciocârliei – Fabricii – bulevardul 21 Decembrie 1989 – piaţa Mărăşti – Aleea Bibliotecii – I. Alexandru, Tineretului, Venus, Progresului, Coastei, Calea Dorobanţilor, A. Suciu, Arieşului, aleea Godeanu, bulevardul Nicolae Titulescu, aleea Slănic, Teodor Mihali, Aurel Vlaicu, Dâmboviţei, calea Someşeni – Pata Rât.

„Cetăţenii care pot furniza indicii concludente şi utile anchetei efectuate de către poliţişti, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, arată Inspectoratul de Poliţie.

patarat

Amintim, poliţiştii clujeni investighează împrejurările în care un nou-născut, un băieţel, a fost găsit mort miercuri în zona rampei de gunoi din Pata Rât.

Nou-născutul a fost găsit miercuri, la ora 12.50, de o persoană care căuta în gunoaie; acesta l-a anunţat pe şoferul unei maşini de gunoi, care a sunat imediat la Poliţie. Şoferul le-a spus poliţiştilor că în timp ce deversa resturile menajere în rampa de gunoi din zona Pata Rât, a fost anunţat de o persoană care colecta deşeuri că printre acestea se află şi un făt decedat.
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, însoţită de un medic legist şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.
Legistul nu a constatat urme de violenţă pe trupul noului născut, cauza şi felul morţii putând fi precizate după efectuarea examinărilor complementare necesare. Poliţiştii le cer clujenilor care pot furniza indicii concludente şi utile anchetei efectuate de către poliţişti să sune la numărul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu