Închide

 Transylvania Open, singurul turneu WTA 250 din România, aşteaptă 4.000 de spectatori pe zi în acest an. Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open: „Investiţia estimată se ridică la 1,5 mil. euro“

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 08, 2023 0 151

Transylvania Open, singurul turneu WTA 250 din România, aflat la a treia ediţie, va avea loc în acest an în perioada 14-22 octombrie şi sunt aşteptaţi circa 4.000 de spectatori în fiecare zi a competiţiei. Turneul a reuşit să atragă an de an tot mai mulţi pasionaţi de tenis, iar tabelul jucătorilor a fost completat la ultimele două ediţii de mari sportivi la nivel mondial.

Lista participanţilor din acest an nu este completă, sportivii având încă ocazia de a se înscrie, însă Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open, spune că deja există confirmări venite din partea jucătoarelor din România precum Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian.

„Ediţia din acest an a Transylvania Open aduce cu sine numeroase noutăţi şi îmbunătăţiri faţă de anii trecuţi. Poate una dintre cele mai notabile constă în introducerea unei tribune noi, care va oferi o perspectivă excelentă asupra meciurilor, chiar din spatele băncii jucătoarelor. De asemenea, BT Arena a investit semnificativ în sistemul de iluminare al sălii, pentru a răspunde cerinţelor stricte ale WTA în această privinţă. Toate schimbările pe care le facem şi toate aceste investiţii vor contribui la o experienţă îmbunătăţită atât pentru jucătoare, cât şi pentru spectatorii care vor veni la Transylvania Open“, spune Patrick Ciorcilă, pentru Ziarul Financiar.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare