Închide

Transferuri răsunătoare la CFR. Doi foști jucători de la Real Madrid sunt la Cluj!

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 17, 2018 0 735

CFR s-a calificat în play-off-ul Europa League, unde o va întâlni pe campioana din Luxemburg, Dudelange, având șanse mari de a intra și în grupe.

Iar accederea în play-off a produs și două mutări surprinzătoare.  La Cluj se află Julio Baptista   (36 de ani), fostul mijlocaș ofensiv al lui Real Madrid și portarul Jesus Fernandez (30 de ani), și el ex-Real. Mijlocașul va fi supus unor teste medicale, în timp ce portarul Fernandez a semnat deja cu echipa campioană.

Julio Baptista are o carieră mare în spate, jucând  la Sevilla, Real Madrid, Arsenal sau AS Roma.

.Jesus Fernandez (30 de ani) a jucat la Real în  2010 și 2014.  A mai evoluat la Numancia, Levante și Granada, iar în această vară a devenit liber de contract. În 2014, Real Madrid deținea 50% din drepturile lui Fernandez și dacă Levante îl vindea fără acordul lui Real, galacticii urmau să primească 50 de milioane de euro drept despăgubiri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.