Închide

Transferul lui Yeboah la Slavia Praga a picat! Fotbalist ar avea probleme la menisc. CFR și -as adus un atacant între timp

Sport by Actual de Cluj - ian. 05, 2023 0 195

Transferul de peste 2 milioane de euro al lui Emmanuel Yeboah (19 ani) de la CFR Cluj la Slavia Praga a căzut din cauza unor probleme descoperite în timpul vizitei medicale, scrie GSP.ro.

Potrivit sursei citate, fotbalistul clujenilor ar avea probleme la menisc. Din această cauză, formația din Cehia a venit cu o contra-ofertă: fotbalistul să joace sub formă de împrumut un an și abia apoi să activeze clauza de transfer.

Patronul clujenilor, Neluțu Varga, nici nu a vrut să audă de așa ceva, astfel că fotbalistul se va alătura din nou lotului condus de Dan Petrescu.

Între timp, clujenii au anunțat și transferul unui vârf de atac. Este vorba de croatul Anton Maglica (31 de ani), care a venit din postura de jucător liber de contract. Ultima dată a evoluat în Cipru, la APOEL Nicosia.

Produs al Academiei celor de la Osijek, Anton Raglica a evoluat la toate grupele de juniori și tineret ale Croației. A marcat doar 4 goluri la reprezentativa U19.

Este un vârf de picior drept, rapid, cu centrul de greutate jos. În actuala stagiune a marcat un singur gol pentru APOEL Nicosia, în disputa cu Djurgarden, din preliminariile Conference League.

Cotat în acest moment la 500.000 de euro, Maglica a mai evoluat pentru Hajduk Split, GZ Hengfeng, GuiZ și Kayserispor.

Foto: ProSport.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare