Închide

Transfer de ultimă oră făcut de CFR Cluj. Dan Petrescu mai așteaptă și un atacant

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 13, 2019 0 120

CFR Cluj a anunțat oficial un nou transfer în defensivă, după ce antrenorul Dan Petrescu s-a plâns că nu are suficienți fundași centrali.

Campioana l-a transferat pe Mike Cestor, fundaș de 27 de ani care a evoluat în ultimul sezon la Astra. Acesta și-a depus memoriu și a fost declarat liber de contract, iar acum a semnat cu CFR.

Cestor a evoluat în 28 de meciuri pentru Astra în ultimul sezon, fiind om de bază la giurviuveni. Până să vină în România, fundașul cu cetățenie dublă, congoleză și franceză,  a mai evoluat pentru Leyton Orient, Boreham Wood, Woking FC, în ligile inferioare din Anglia și la SAS Epinal, formație din a patra ligă franceză!

Cestor e văzut de Dan Petrescu drept înlocuitorul perfect pentru Kevin Boli, fundașul împrumutat în ultimele luni din China, care a fost rechemat de echipa sa.

Campania de transferuri nu s-a încheiat la CFR. Dan Petrescu a anunțat că își dorește un atacant, după ce George Țucudean, golgheterul CFR-ului, nu poate reveni deocamdată în echipă, având probleme cardiace. De altfel, Țucudean n-a mai jucat de 6 luni un meci la capacitate maximă.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu