Închide

Transfer de marcă la U Cluj. Echipa lui Petrea şi-a adus fundaş de naţională

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 24, 2023 0 1065

Universitatea Cluj a reuşit să-l transfere pe Bogdan Vătăjelu de la Universitatea Craiova, fotbalist important pentru olteni în ultimele sezoane. Ajuns la 31 de ani, Vătăjelu a avut ofertă şi de la Rapid, dar a preferat să semneze cu Şepcile Roşii, unde are postul de titular garantat.

Transferul a fost anunţat oficial de U Cluj.

Bogdan Vătăjelu are 190 de meciuri la nivelul primei ligi din România, toate în tricoul celor de la CS Universitatea Craiova, formație alături de care a cunoscut și cele mai importante succese din carieră. În tricoul oltenilor, Vătăjelu a câștigat Cupa României în sezonul 2020/2021 și Supercupa României.

La mijlocul sezonului 2017/2018, Vătăjelu era transferat de Sparta Praga, cea mai importantă echipă din fotbalul ceh. A jucat în 39 de meciuri pentru Sparta, marcând un gol și oferind nu mai puțin de 11 pase de gol. În Cehia, fundașul stânga a mai evoluat sub formă de împrumut la FK Jablonec, unde a bifat 14 partide și două goluri.

Prezențe sub tricolor

Bogdan Vătăjelu a strâns două prezențe sub tricolor. A debutat într-o victorie, 2-1, cu Republica Moldova de pe 14 februarie 2015, meci în care a bifat și un assist. A revenit la națională anul trecut, jucând într-un meci cu Slovenia pierdut de „tricolori” cu 2-1.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu