Închide

Tramvai alb-negru pe străzile Clujului, la 100 de ani de la înființarea Universității Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 12, 2019 0 224

Un tramvai vopsit în alb și negru circulă de ieri în Cluj-Napoca, în anul în care clubul sportiv Universitatea Cluj împlinește o sută de ani.
E al patrulea tramvai vopsit de doi cunoscuți artiști stradali în Cluj, Kero și Ocu, cei care au realizat de exemplu și trecerea de pietoni aparent tridimensională din vecinătatea parcului central al Clujului, în timpul festivalului Untold.

”În ultimii doi ani, călătoria cu tramvaiul a devenit pentru mulți o experiență inedită. Acest lucru se datorează unui grup de artiști, care au colorat trei tramvaie vechi și le-au dat un aer diferit. Kero și Ocu au acceptat provocarea noastră și au lucrat timp de câteva săptămâni la un design care să transmită elanul şepcilor roşii”, au explicat reprezentanții clubului Universitatea. ”Am ales ceva mai artistic, iar focusul este mingea. Conceptul se bazează pe o compoziție din mai multe sfere, interpretate în diferite feluri. Atât pentru mine, cât și pentru Ocu a fost impresionant să lucrăm la acest proiect. Nu suntem sportivi, dar am abordat totul cu seriozitate față de oraș, club și toți fanii. Universitatea reprezintă un spirit viu al orașului și a fost onoare să transmitem toată energia aceasta în ceva palpabil”, a spus Kero.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu