Închide

Tragedie la Cluj, un copil dat dispărut a fost găsit mort, înjunghiat în piept, în mașina tatălui său

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 28, 2020 0 2493

Tragedie la Cluj, un copil dat dispărut ar fi fost găsit mort în această dimineață. Se pare că ar fi fost ucis, chiar de tatăl său.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Antena 3, copilul ar fi fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său, în zonă localității Lita, județul Cluj. Tatăl este în continuare dispărut și căutat de polițiști. În acest moment se fac cercetări pentru neglijență sau omor.

Am sunat în repetate rânduri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj ca să verificăm informația dar: purtătorul de cuvânt Theodor Pavelescu este în concediu, înlocuitorul său Mihai Birtoc este de asemenea în concediu, iar cea de-a treia persoană care administrează relațiile cu presa, Mihaela Sfîriac, este ieșită din birou de mai multă vreme.

Copilul a fost dat dispărut în urmă cu două zile de către mama sa. A fost găsit în această dimineață în mașina cu care fusese preluat de către tatăl său, un Logan MCV înmatriculat în Cluj folosit și ca taximetru.

Vom reveni cu informații

UPDATE Purtătorul de cuvânt Mihaela Sfîriac confirmă pentru actualdecluj.ro că băiatul a fost găsit în această dimineață, decedat, în mașina tatălui său, între Lita și Petreștii de Jos. ”Copilul a fost găsit cu o plagă înjunghiată în piept”, a spus ea. Anchetatorii se află la fața locului și la ora publicării acestei știri. Tatăl băiatului nu a fost încă găsit.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu