Închide

Traficul e damblagit în oraș. Coadă pe zeci de metri la centrul de vaccinare din mașină deschis la Sala Sporturilor din Cluj

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 26, 2021 2 858

Se circulă greu pe malul Someșului dar și între cartierele Grigorescu și Mănăștur ca urma a deschiderii în Cluj-Napoca a centrului drive through de vaccinare la de Sala Sporturilor. Acesta a devenit operațional de la ora 13.00 când deja se formase o coadă considerabilă de mașini în care oamenii așteptau să le vină rândul să se vaccineze fără programare pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj unde s-a deschis acest centru de vaccinare.

 

„Este primul centru drive-through deschis la Cluj, al doilea deschis în țară. Este prima zi, practic, când ne putem bucura de o aglomerație în zonă, avem mari speranțe”, a declarat prefectul Tasnadi Szilard, la deschiderea centrului de vaccinare de tip drive-through, de la Sala Sporturilor.

Centrul a devenit operațional de la ora 13.00 când deja se formaseră cozi considerabile de mașini. Oamenii se pot vaccina aici fără programare cu Pfizer/BioNTech. Autoritățile au pregăt circa 300 de doze de vaccin pentru prima zi și speră ca, la cum merg lucrările, să ajungă. Oficial, centrul este deschis până la ora 20.00.

Traficul pe malul Someșului dar și între cartierele Grigorescu și Mănăștur se derulează extrem de greu având în vedere cozile de mașini care s-au format la centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor. Unii clujeni s-au arătat revoltați că, din nou, a paralizat traficul din oraș și au opinat că un astfel de centru trebuia amenajat la periferie. Alții s-au declarat bucuroși că lumea se vaccinează și că există interes. Autoritățile locale sunt extrem de încântate și i-au liniști pe clujeni că în zilele următoare traficul va intra în normal, mai ales că în 26 aprilie este prima zi în care centrul a fost deschis. De aici și interesul crescut al clujenilor, au arătat oficialii de la prefectură.

2 comentarii

  1. nu ma deranjeaza blocajul in trafic atata timp cat cauza e vaccinarea. Doamne da sa se vaccineze cat mai multi, sa ajugem in Cluj la un procent de 70% si sa terminam cu restrictiile. Cu totii la vaccinare !

Scrie un comentariu

Articole similare