Închide

Trafic infernal la Băișoara în zona pârtiei de schi

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - ian. 22, 2023 0 1253

Traficul este infernal în zona pârtiei de schi de la Băișoara, în anumite intervale orare, arată pasionații de sporturi de iarnă pe grupul Info Trafic. Se stă la coadă și la urcare și la coborâre, în 22 ianuarie. Din acest final de săptămâna, administratorii Pârtiei Buscat îi taxează pe cei care parchează aici.

„Horror….se sta la coada si la urcare dar la coborare!!! 1000 de multumiri celor care parcheza ocupand banda de coborare sau urcare!”, spune Reka Krasznai despre situația drumului spre pârtie de schi, duminică, 22 ianuarie.

„Drumul este ok, dar parcarii destul de putine! Trebuie mers devreme!”, spune și Crina Rafai.

„E bun drumul, dar intre 11.00 și 14.00 e foarte aglomerat drumul spre Stațiune. După 10.00 nu mai găsești loc de parcare lângă pârtii, și lumea lasă masinile pe drum”, arată Ionut Torgie.
(21 ianurie, sursa Facebook/Seserman Claudiu)
(La telescun nu este aglomerație, în schimb e prăpad pentru skipass – sursa: Facebook/Figan Mihail)
(Trafic blocat, sursa: Facebook/Bojan Liliana)
În 21 ianurie, după ora 14.00, drumul era liber.

Din acest final de săptămână, administratorii pârtiei de schi Buscat au anunțat că se va plăti pentru a se parca în stațiune.„Începând de sâmbătă 21.01.2023 parcarea în weekend/vacanțe/zile libere se va face contra cost. 15 lei /zi. Validarea tichetului se va face la restaurantul Cota 1600 ( cel din parcare). În afara parcării Buscat, locurile de parcare sunt gratis și în cazul în care vi se cer bani vă rugăm să reclamați la ANAF/Jandarmerie, ANPC”, au transmis cei de la Buscat Resort Băișoara. Un abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu