Închide

Trafic de droguri la Cluj, ”mascații” au descins în Cluj-Napoca și Florești, au găsit 70.000 lei, 10.000 euro, zeci de telefoane, cannabis și alte droguri

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 07, 2020 0 1177

Captură de proporții la Cluj ieri după ce polițiștii și procurorii antidrog au descins în nu mai puțin de 11 locuri, în Cluj-Napoca și Florești.

Aceștia au găsit în cele 11 locuri percheziționate aproape 70.000 de lei, 10.000 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de alte substanţe cu efect psihoactiv, cinci laptopuri, nu mai puțin de 26 de telefoane mobile, un grinder, cinci cântare electronice, un hard-disk, o puşcă airsoft, un pistol airsoft şi un pistol cu glonţ cu cinci cartuşe.

Zece persoane au fost duse la audieri, la sediul DIICOT.

Perchezițiile au fost făcute la domiciliile persoanelor bănuite de trafic de droguri – mai exact, legal, ”efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2018, pe raza municipiului Cluj-Napoca şi a comunei Floreşti din judeţul Cluj, acţionează o grupare infracţională care procură din Ţările de Jos, manipulează, depozitează şi distribuie produse susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza celor două localităţi”, arată DIICOT.

UPDATE Opt persoane dintre cele 11 audiate au fost reținute pentru 24 de ore iar în această după-masă la ora 14 vor fi duse în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare