Închide

Trafic de droguri de mare risc la Cluj, anchetatorii au descins în 25 de case, au găsit zeci de grame de droguri, sute de pastile și zeci de mii de euro

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 18, 2020 0 915

Percheziții la Cluj ieri, la persoane bănuite de trafic de droguri: procurorii de la DIICOT au descins în nu mai puțin de 25 de case, în județele Cluj și Maramureș, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Anchetatorii au găsit și confiscat peste 12 kilograme de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de ecstasy, 72 de grame de alte substanțe psihoactive, dar și o mulțime de bani – aproape 30.000 de euro, aproape 132.000 de lei, dar și aparatură specifică ambalării și vidării drogurilor. Anchetatorii au confiscat și șase laptop-uri, 28 de telefoane mobile, două tablete, cinci hard disk-uri, șase stick-uri de memorie, grindere, cântoare electronice și două pistoale cu aer comprimat. ”În cauză s-a stabilit faptul că inculpații au desfășurat activități de procurare și plasare, în diferite modalități, de droguri de risc și mare risc, în special de cannabis și MDMA, precum și de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca”, au arătat procurorii DIICOT.

Un număr de 11 suspecți au fost duși la audieri iar șapte dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Revenim cu informații.

UPDATE Cei șapte reținuți au fost arestați preventiv. Citește și:

Lot de 7 arestați preventiv după perchezițiile de ieri la Cluj în dosar de trafic de droguri

Nici un comentariu

Scrie un comentariu