Închide

Tișe, fost președinte de CJ Cluj, după 10.000 bilete vândute la Untold 2016: „banii investiți în Cluj Arena se vor amortiza în anul următor, doar din acest festival”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 26, 2015 0 679

Nu s-a învățat. Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj perorează: zecile de milioane de euro băgate în construirea stadionului Cluj Arena vor fi amortizate anul viitor, doar din cele două ediții ale festivalului Untold.

Alin Tișe e acum senator și e fostul președinte al Consiliului Județean în mandatul căruia a fost construit stadionul Cluj Arena, cu bani de la Consiliul Județean, dar și de la Guvern. După ce organizatorii festivalului Untold au anunțat vineri că au vândut deja nu mai puțin de 10.000 de bilete pentru ediția de anul viitor în doar o oră, Tișe declară: „prima ediție a festivalului Untold a adus în Cluj peste 23 milioane de euro, anul viitor probabil se va depăși această sumă. Banii investiți în stadion se vor amortiza în anul următor, doar din acest festival. Dar stadionul are mult mai multe activități. Asta în timp ce toți nepricepuții spuneau că investiția nu se justifică iar alții mult mai proști vor să falimenteze stadionul. Ăștia sabotează economia județului Cluj”, a scris el pe Facebook.

tise2610

Construcția Cluj Arena a costat 35 milioane de euro plus TVA.

Nu e prima dată când Tișe scrie astfel de povești. Iată ce scria după prima ediție a Untold:

Fost președinte al Consiliului Județean, calcule fantasmagorice pentru Untold: Cluj Arena a costat 35 milioane de euro, festivalierii au cheltuit cel puțin 75, s-a recuperat investiția

Citește și:

5.000 de abonamente la Untold, lansate azi la vânzare, cumpărate în 5 minute cu 1 milion de lei. Organizatorii pun la bătaie încă 5.000 UPDATE Au vândut 10.000 într-o oră

Nici un comentariu

Scrie un comentariu