Închide

Țiriac vrea să organizeze la Cluj un turneu de tenis cu premii de 1 milion de euro. Ar fi cea mai puternică competiție din România

Sport by Catalin Suciu - feb. 01, 2019 0 364

Ion Țiriac, patronul turneului de la Madrid, a dezvăluit că are de gând să organizeze un nou turneu important în România.

După ce Bucureștiul a pierdut dreptul de a organiza turneul BRD Năstase Țiriac Trophy, din cauza infrastructurii, Țiriac vrea să aducă o nouă competiție importantă în România. Turneul feminin ar putea avea loc la Cluj și premiile totale ar putea fi în valoare de 1 milion de euro. Sala Polivalentă e locul în care ar urma să se desfășoare turneul.

„Vreau să cumpăr anul acesta un turneu de tenis. Dacă este un turneu indoor, se va juca la Cluj. Am vorbit cu Boc. Are sală, are de toate. WTA face o nouă serie de turnee, cu premii de 1 milion de euro. Sunt 4 turnee, iar eu vreau să cumpăr unul dintre ele. Vreau să fie într-o dată bună”, a spus Tiriac la Antena 3.

În Sala Polivalentă de la Cluj s-au organizat deja mai multe meciuri de tenis, aici jucând echipele României de Fed Cup și Cupa Davis.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu