Închide

TIFF impune restricții de circulație în centrul Clujului

Actualitate by Actual de Cluj - mai 24, 2018 0 196

Festivalul de film Transilvania, care începe mâine, impune restricții de circulație, anunță azi Primăria Cluj-Napoca – de exemplu, ca în fiecare din ultimii ani, circulația pe strada Napoca și în piața Unirii se închide mâine seară între orele 20.30 și 23.30.

Ceremonia de deschidere a festivalului are loc în piața Unirii și e urmată, ca în fiecare an, de o proiecție de film, astfel că Primăria anunță restricţii de circulaţie,între orele 20.30 – 23.30 pe strada Napoca și în Piaţa Unirii, dar și pe semipietonala Eroilor dacă va fi cazul.

De asemenea, între 26 mai și 3 iunie se închide circulaţia rutieră între orele 21.40 – 23.30, pe străzile Napoca, Piaţa Unirii și strada Universității, dar și pe semipietonala Eroilor când va fi cazul, iar sâmbătă 2 iunie, când e programată ceremonia de închidere a festivalului, va fi restricționată circulația rutieră pe o bandă de mers în Piaţa Ștefan cel Mare, în fața Teatrului Național.

Totodată, anunță Primăria, în 2 iunie la ora 22, timp de patru ore, se închide circulația auto pe strada Nordului, cu excepția riveranilor – aici e organizată o petrecere pentru invitații festivalului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu