Închide

TIFF: Concerte în fiecare zi la cel mai mare festival de film din țară. Programul complet

Educaţie by Actual de Cluj - mai 21, 2018 0 223

Cel mai mare festival de film din țară va avea concerte în fiecare zi, anunță organizatorii.

Festivalul de film Transilvania începe peste câteva zile și, spun organizatorii acestuia, în acest an programează concerte de jazz, funk, rock și electro-pop în fiecare zi.

De exemplu duminică o trupă clujeană, Funkorporation, are concert la ora 21 la Casa TIFF, iar o zi mai târziu Cuibul, legendara trupă moldovenească înființată în urmă cu 25 de ani, se întoarce în România pentru un concert de acustic funk la Cluj. Alte trupe anunțate sunt JazzyBit, Exit Oz, Dimitri’s Bats (foto) și altele – toate au concerte la Casa TIFF.

Casa TIFF este și gazda a trei proiecții speciale. Nussbaum 95736 al clujeanului Csibi Laszlo spune povestea singurului supraviețuitor al familiei lui László Nussbaum, deținutul nr. 95736 de la AuschwitzBirkenau și va fi proiectat marți, 29 mai, de la ora 21.30. Imediat după acesta va urma scurtmetrajul „Pânda” (The Wait), o proiecție realizată în parteneriat cu WWF. Inspirat de tragedia de la Colectiv,
„Coborâm la prima”, debutul în regie a lui Tedy Necula, este în programul Casei TIFF vineri 1 iunie, tot seara la ora 21.30.

Programul complet al concertelor:

Duminică 27 mai
concert Funkorporation
Luni 28 mai
concert Cuibul
Miercuri 30 mai
concert JazzyBit
Joi 31 mai
concert Exit Oz
sâmbătă 2 iunie
concert Dimitri’s Bats

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu