Închide

Tentativă de tâlhărie în Coplean, au intrat în casa unei femei de 93 de ani

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 05, 2018 0 89

Polițiștii din Dej au reușit să identifice și să depisteze patru persoane la scurt timp de la comiterea unei tentative de tâlhărie de către aceștia.
Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, față de unul dintre aceștia fiind continuate cercetările și pentru conducere fără permis.

Cei patru au fost prinși după ce polițiștii au fost sesizați ieri că mai multe persoane necunoscute au intrat în locuința unei femei din Coplean, fără acordul acesteia, cu intenția de a sustrage bani sau bunuri, după care s-au urcat într-un autoturism și au fugit. În urma sesizării polițiștii din Dej s-au mobilizat și au depistat rapid mașina cu care cei patru se deplasau, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Dej. Când au oprit mașina, polițiștii au constatat că autorii sunt doi bărbați de 27 și 29 de ani, și respectiv două femei, ambele de 31 de ani, din Târgu Mureș. Șoferul, au constatat polițiștii, nu avea permis de conducere. „Conform cercetărilor efectuate, cei în cauză ar fi pătruns, fără drept în locuința unei femei, în vârstă de 93 de ani, din Coplean, ar fi imobilizat-o și ar fi răvășit lucruri prin locuință, plecând însă fără a sustrage ceva”, explică polițiștii.

Cei patru au fost reținuți 24 de ore sub acuzația de tentativă de tâlhărie calificată, iar unul dintre ei – pentru conducerea unei mașini fără permis.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare