Închide

Telemeaua Napolact creşte afacerea producătorului de lactate. Olandezii au inaugurat linie de producţie de 1,3 milioane de euro la Cluj

Economie by Actual de Cluj - aug. 01, 2017 0 486

Producătorul olandez al brandului de lactate Napolact a inaugurat o nouă linie de producție de brânză telemea în fabrica din Cluj, în urma unei investiţii de 1,3 milioane de euro, potrivit datelor anunţate de companie.

În urma finalizării investiției, fabrica FrieslandCampina din Baciu, centrul de producție pentru brânzeturi al companiei, și-a triplat capacitatea de producție, mai menţionează reprezentanţii FrieslandCampina România, parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina. “Prin această nouă linie de producție susținem și creștem principalului brand din portofoliu, Napolact. Vom continua să investim în această fabrică și în optimizarea proceselor”, a declarat Cornel Cărămizaru, director general FrieslandCampina România.
Potrivit datelor comapaniei, firma din România a înregistrat la finalul anului trecut afaceri de 331 milioane de lei, în creștere cu 4% comparativ cu anul precedent, și a revenit pe profit în urma finalizării programului de consolidare a operațiunilor de producție și a implementării unui program de investiții extensiv în cele două fabrici din Cluj-Napoca și Târgu Mureș. „Creșterea rezultatelor comerciale a avut la bază orientarea consumatorilor către produse cu rețete simple, apropiate de modul tradițional de fabricație și cu un nivel calitativ ridicat, ceea ce s-a concretizat în creșterea volumelor brandului Napolact”, susţin reprezentanţii fabricii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare