Închide

Teja admite negocierile cu U Cluj: „Nu e foarte tentant,dar aș veni să ajut!”

Sport by Catalin Suciu - oct. 27, 2015 0 426

Marius Popescu e pe făraș, chiar dacă Universitatea a învins –o pe Baia Mare, lidera seriei a doua din liga secundă. Antrenorul Universității își negociază rezilierea contractului, în timp ce clubul pregătește aducerea lui Mihai Teja.

Popescu a fost anunțat de administratorul judiciar al clubului că se dorește o schimbare pe banca tehnică, deși U Cluj a câștigat meciul cu Baia Mare , ocupanta locului 1 în serie. “Mi s-a spus că vine un nou sponsor care dorește un alt antrenor, un alt staff. Nu știu deocamdată ce voi face. Mi s-a propus să reziliem contractul”, a explicat pentru actualdecluj.ro antrenorul Universității.

Tehnicianul vizat pentru a-l înlocui pe Popescu este Mihai Teja, cel care a mai pregătit-o pe U Cluj în sezonul 2012-2013 și în debutul campionatului 2014-2015.

“O echipă clasată pe locul 10 în Liga a II-a, doar cu jucători tineri, nu e foarte tentantă, dar eu aș veni să ajut. Mie mi-a făcut plăcere să lucrez la Cluj, am întâlnit oameni deosebiți și această echipă nu merită să moară, indiferent cine o antrenează. Dacă vin, normal că o să vin cu un sponsor, pentru că situația financiară este delicată. Nu vreau să se creadă că aș veni cu un sponsor care să salveze situația financiară a echipei, dar cu unul care să suporte cel puțin salariul meu și al staffului. Este treaba conducerii să-și rezolve problemele legate de antrenor. Eu nu vreau să iau locul nimănui, cu atât mai puțin al lui Marius Popescu, care e prietenul meu”, a spus Mihai Teja pentru prosport.ro.

Universitatea Cluj ocupă locul 10 în seria a doua a ligii secunde.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare