Închide

Tazz x Iulius Mall Cluj îți propun dish-uri cu specific internațional și premii (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - aug. 06, 2021 0 70

Poftele tale în materie de mâncare au ajuns să fie la superlativ și ești în căutare de gusturi noi? Iulius Mall Cluj și Tazz by Emag îți propun o nouă experiență culinară prin care vei descoperi un nou univers de arome și mixuri gastromice. Încearcă fusionul de bucătării internaționale din foodcourt-ul Iulius Mall și câștigă unul dintre premiile disponibile în aplicația Tazz!

Se spune că ești ceea ce mănânci, de aceea restaurantele prezente în foodcourt-ul Iulius Mall îți propun doar specialități! Vino să te delectezi cu preparatele tale favorite, iar noi te premiem! Până pe 5 septembrie 2021Iulius Mall Cluj împreună cu Tazz by Emag ți-au pregătit o super campanie: la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de leivalabil în aplicația Tazz. De fiecare dată când cumperi preparate de minimum 25 de lei la unul dintre restaurantele din foodcourt și o răcoritoare din gama Coca-Colapăstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de PremiereLa trei ștampilereturnezi cardul și primești pe loc voucher-ul Tazz, în valoare de 30 de lei.

Iulius Mall Cluj te așteaptă cu o varietate de restaurante și delicii internaționale, iar prin intermediul campaniei „Tazz x Iulius – 3 meniuri + 1 gratis” poți să descoperi gusturi de pe întreg mapamondul și să fii premiat. Încearcă dish-urile gustoase și înscrie-te în campanie, la Centrul de Premiereaflat în zona foodcourt! Mai multe informații găsești în regulamentul de pe site-ul Iulius Mall Cluj.

„Enjoy your food” de la restaurantele din foodcourt, care îți propun preparate italiene, mexicane, chinezești, englezești sau tradiționale!

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare