Închide

Tatăl copilului mort la Cluj, dat în urmărire. Copilul de 8 ani a fost găsit cu urme de violență pe corp în mașina tatălui

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 28, 2020 0 764

Tatăl băiatului găsit decedat astăzi a fost dat în urmărire generală după ce anchetatorii au găsit copilul mort pe bancheta din spate a mașinii tatălui său, cu urme de violență pe corp.

Băiatul de doar 8 ani a fost anunțat ca dispărut de mama sa în 26 iulie. Aceasta a relatat că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să –l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie. De atunci, tatăl copilului nu a mai fost găsit iar telefonul acestuia e închis. ”Au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați”, arată anchetatorii. ”În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis”.

Astăzi copilul a fost găsit mort pe raza localității Lita din Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. ”Acesta prezenta urme de violență pe corp. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit”, mai susțin anchetatorii. Mai exact, arată purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj Mihaela Sfîriac, copilul a fost găsit cu o plagă înjunghiată în piept. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Citește și:

Tragedie la Cluj, un copil dat dispărut a fost găsit mort, înjunghiat în piept, în mașina tatălui său

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare