Închide

Tânără gravidă în 8 luni, spulberată în timp ce traversa strada, în București, a pierdut sarcina. Șoferul a fugit de la locul accidentului, a fost prins la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 27, 2023 0 623

Polițiștii din capitală sunt în alertă după ce un șofer a rănit grav o femeie însărcinată în opt luni și a fugit de la locul accidentului. Tânăra care a fost lovită în timp ce traversa strada a pierdut sarcina, deși mai avea doar aproximativ o lună până ar fi trebuit să nască.

Bărbatul care a lovit cu mașina o femeie însărcinată și care a fugit apoi de la fața locului, a fost prins de polițiști, la mai bine de 12 ore de la accident. Acesta a fost depistat pe aeroportul din Cluj, în această dimineață. ”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara. Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță poliția.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu