Închide

VIDEO Tâlharii care au jefuit un tânăr în buricul Clujului, prinși aseară după acțiune de amploare

ActualitateTop News by Actual de Cluj - feb. 04, 2017 3 1667

Cei trei tâlhari care au jefuit un tânăr în centrul Clujului în urmă cu trei nopți, la 4 dimineața, au fost prinși de polițiști.

Cei trei au acționat concertat, așa cum se poate vedea din imaginile de pe camerele de supraveghere; un tânăr i-a pulverizat victimei un spray în ochi, iar ceilalți doi l-au imobilizat și jefuit.

E vorba de trei minori de 16 ani, care au fost prinși aseară după o amplă acțiune care a implicat polițiști, jandarmi și polițiști locali – plus un cetățean care i-a recunoscut în imagini.

Cei trei sunt acum în arest preventiv și așteaptă să vadă dacă procurorul care instrumentează cazul va face propunere de arestare preventivă instanței sau îi va elibera, având în vedere că sunt minori. Aceștia au fost prinși aseară în jurul orei 21.

Citește și:

 

VIDEO Cât de sigur e Clujul? Persoană tâlhărită în centrul orașului. Imagini surprinse pe camere de supraveghere

3 comentarii

  1. cu interes urmaream de 2-3 ori pe zi rezultatul si interesul organelor abilitate cat si a cetatenilor despre acest caz dramatic si grav . Ma bucur ca aceste mici fiare sunt pe mana politiei , , dar este foarte important sa vedem ce masuri se vor lua daca sunt minori. Succes si felicitari celor care sau ocupat de caz!

  2. Ce copii prosti! Si-au riscat viitorul pt. 60 ron si un telefon mobil. Faina prada… mai ales daca imparti la 3. Ce suma se asteptau sa gaseasca la om (in era cardurilor) ca sa merite riscul? Sa nu mai zic ca telefoanele moderne se blocheaza online si devin useless.

  3. gestul acestor talhari este incalificabil.
    Felul premeditat in care au actionat ma face sa cred ca acesti sunt CRIMINALII DE MAINE.
    Recuperarea lor este de durata si anevoioasa.
    Sper sa ramana la educare pana la adanci batranete.

Scrie un comentariu

Tags

Articole similare