Închide

Tâlhărie în Mănăștur: i-au abordat la 3 dimineața ca să le ceară țigări, le-au furat telefonul mobil, acum ajung în închisoare

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 09, 2015 0 318

Tâlhărie de Mănăștur: doi tineri au fost abordați „prietenește” la 3 dimineața de doi malaci, care i-au provocat la bătaie și le-au furat un telefon mobil.

Vestea bună e că agresorii au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore de polițiști și riscă închisoarea pentru tâlhărie. Polițiștii descriu că totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 3 dimineața. Atunci, polițiștii au fost sesizați de doi tineri cu privire la faptul că au fost victime ale unei infracțiuni de tâlhărie. ”
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de îndată la locul indicat, în cartierul Mănăștur, unde au reușit depistarea agresorilor, iar bunul sustras, un telefon mobil, a fost recuperat.
Astfel, au identificat trei bărbați, din Cluj-Napoca, care au fost conduși la sediul unității pentru lămurirea tuturor aspectelor.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că doi dintre cei trei bărbați identificați, de 25 și 28 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi recurs la amenințări și violențe pentru obținerea unor foloase materiale. „În fapt, aceștia le-ar fi abordat pe cele două persoane vătămate, care se deplasau pe o alee care face legătura între străzile Plopilor cu Pandurilor, din Cluj-Napoca, în scopul obținerii de bani și țigări. În urma refuzului acestora, a izbucnit un conflict între persoanele vătămate și cei doi necunoscuți, care i-ar fi amenințat și agresat pe cei doi. Astfel, au reuşit să sustragă un telefon mobil, după care au fugit. Fiind depistaţi la scurt de către poliţişti, telefonul sustras, care a fost aruncat de unul dintre aceştia, a fost recuperat”, explică polițiștii.

Cei doi bărbați, de 25 și 28 de ani, sunt acum cercetați penal pentru tâlhărie calificată și sunt propuși instanței pentru arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare